lauantai 31. tammikuuta 2015

Corel Painter spam ahead!

Heipsis!
Vielä ehdin yhden päivityksen tehdä tälle kuulle, mutta nyt onkin kuviakin joita näyttää, enimmäkseen kylläkin koulussa tehtyjä ja koulutöitä mutta jotain silti, yay!
Vielä kerran kiitokset kaikille välittämisestä ja ihanista yksityisviesteistä aiemman postaukseni vuoksi ja myös vihkionnitteluista!♥ Henkisten asioiden suhteen suunta on jo nyt parempaan päin. Käyn terapiassa ja muutenkin opiskelu vie taas ajatukset muualle, vaikka se myös väsyttää hyvin paljon ja koulupäivien jälkeen olenkin ihan puhki. :D

Mutta inspiraatiota riittää taas juttuun jos toiseen. Yksi lyhyt sarjisideakin tähän kuvaan liittyen putkahti mieleen ja jep, tahtoisin tehdä jo toisen PMV:n. minä lankesin ja sorruin, pmv olisi fnaf:sta :DD

Värioppikurssin jälkeen, jossa maalasimme paljon akryyliväreillä, jäi vielä intoa jatkaa maalaamista vapaa-ajallakin. Ostin A5-maalauspohjia ja myös minipohjia pienillä maalaustelineillä ja muutama luonnoskin on niille jo syntynyt.
Tämä yllä oleva maalaus oli tunnilla annettu tehtävä ja meillä oli vain se yksi päivä aikaa tehdä sitä. Ei mielestäni paras mahdollinen tulos, mutta toivon mukaan harjoittelun myötä saisin siedettävimpiäkin teoksia aikaan. Ja olen ajatellut, että jos maalaukset näyttäisivät tarpeeksi hyviltä, voisin myydä niitä taidekujilla ja kotisivullani. C:
Väriopin jälkeen alkoi digitaalimaalaus ja ohjelmana toimi Corel Painter 12. Uusi ohjelma minulle ja kuvatkin ovat sen mukaisia. En ollut edes aiemmin kuullut tästä ohjelmasta ennen tätä kurssia.
Tämä kanteletta soittava Lumme oli mielestäni onnistunein tekele ja uhrasinkin sen tekoon lähes kolme koulupäivää.
Nämä kaksi olivat aivan ensimmäiset töherrykset CP:llä. Opettaja käski vaan maalata "oma kuvat" kahdella eri tavalla (ja toinen kuva ns. raaputettiin esille mustan pinnan takaa), joten tälläiset syntyivät nopsaa vauhtia.


Ylhäällä: Mansikkakakku oli kolmas töherrykseni ja onkin sen näköinen. Siveltimet ja eri välineet olivat vielä hakusessa, kun ohjelma muutenkin toimi erillä tavalla kuin vanha tuttu Photoshop. Vaderin kuva kehkeytyi aika nopeasti. Hiusten piirtäminen on hauskaa..~
Alhaalla: Ja kun ideat alkoivat loppua niin pari Continue/Stop/Rise-fanarttiakin syntyi välissä.

Meidän piti tuoda myös jotain omia valokuvia käytettäväksi, joten maalasin mallista valokuvan vanhasta pakusta, jonka nappasin Australian reissullani (alkuperäinen kuva tässä). Tämän tekemiseen meni kaksi koulupäivää.
Perjantaina jäi vielä pari tuntia ylimääräistä aikaa, joten suhrasin vielä viimeiseksi tuomoisen kummallisen ylösalaisin roikkuvan mannekiini-otuksen.

PMMP-Henkilökohtaisesti
Jotain jännääkin on lähipäivinä luvassa, sillä ensiviikon torstaina lähdemme koulun kanssa Ruotsiin Jokimukan markkinoille. En ole aiemmin käynyt niin kaukana Ruotsissa, enkä varsinkaan Ruotsin Lapissa, joten olen jokseenkin innoissani tulevasta matkasta. C:

Tällä kertaa oli kuvapainoinen päivitys, mutta meikä on tyytyväinen siihen. On ainakin tehnyt jotain~
Kiitokset lukemisesta!♥

perjantai 16. tammikuuta 2015

♥Just Married♥

Loppujen lopuksi paperiasiatkin saatiin kivuttomasti kuntoon ja tänään oli siviilivihkiminen. Ei siis mikään iso tapahtuma, mutta sitä enemmän merkitystä täynnä.~

♥I love you, Benjamin♥

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sad they fall as he starts to cry

Heipsis!
Joulut, uudet vuodet ja synttärit on nyt vietetty ja koulukin alkoi viimeviikolla. Loma kului aika hyvin tuhertaessa, mutta yksi asia vahvistui entisestään, josta en ole vielä täällä puhunut. Koitan pitää tämän mahdollisimman lyhyenä, sillä en tahdo mennä tarkkoihin yksityiskohtiin.

En ole viimeaikoina voinut oikein hyvin, henkisesti siis. En muista milloin tämä alkoi, mutta on se kestänyt jo pitempään. Niinkutsuttuja "huonoja päiviä" on enemmän kuin hyviä ja sellaisia etten tuntisi minkäänlaista surullisuutta tai itkisi. Olen nähnyt myös tavattoman paljon painajaisia, jotka menevät aiheiltaan laidasta laitaan auto-onnettomuuksista, kuoleisiin eläimiin ja muihin asioihin joita pelkään (esim. korkeat paikat) tai ihan siihenkin pisteeseen että näen kuinka Batter tappaa itsensä uudestaan ja uudestaan. Mutta kaikista pahimmat on ne, joissa minulle läheiset ihmiset kuolevat tavalla tai toisella. Eli unensaanti on jäänyt tosi vähäiseksi. Myös surullisuus aiheuttaa sen, että ruokahalu hiipuu välillä ihan kokonaan pois ja saatan olla puolipäivääkin tuntematta nälkää. Syöminenkin on enemmän pakkopullaa että migreenit pysyisivät loitolla. Kyseenalaistan asioita ja piirteitä itsessäni, jotka ovat minulle olleet arkoja aiheita lähes koko elämäni, eli itsetunto- ja luottamus ovat aika alhaalla.

Anteeksi tämä vuodatus. Tiedän että monella muulla asiat ovat paljon pahemmin kuin minulla. Mutta koen, että olen pitänyt joitain asioita sisälläni liian pitkän aikaa. Kävin loman loputtua terveydenhoitajalla ja nyt ilmeisesti harkitaan jonkinlaista terapiaa. Ilmeisesti en päässyt käsittelemään kaikkia asioita aiemmissa terapioissani ja jokin prosessi jäi kesken, en mie muuten tuntisi näin, koska se ei ole minua.
Mutta tahdon sanoa suuret kiitokset läheisimmille ystävilleni, jotka ovat ymmärtäneet ja tukeneet asian kanssa, eivätkä tuomitse minua pelkojeni ja heikkouksieni vuoksi. Miekin haluan tukea teitä niin hyvin kuin pystyn♥
Ja nyt sitten viimein muihin asioihin; Benin synttärin kunniaksi tekaisin tälläisen mainoskuvan perustuen hänen tekeillään olevaan albumiin Blue eyed emotion ja uusimpaan singleen nimeltään Silver Nights, Golden Dreams. Tulen muutenkin olemaan mukana albumin kuvituksen teossa, joten halusin tehdä jotain kokeillakseni jo jotain albumiin sopivaa tapaa tehdä ja värittää taustoja.
Kappaleen youtube-linkin linkkasinkin jo, mutta voitte myös ostaa singlen TÄÄLTÄ. ;)

Justuksen seuraava osa vieläkin kovasti mielessä, joten kun iski taas hinku piirtää joku herkullinen kakku, niin tungin Justuksen aiheeseen mukaan. c:

Happoradio-Nukahdistus
Mutta jep, koulussa on värioppia ja terkkaria nään taas ensiviikolla. Anteeksi, jos tämä postaus oli aika negatiivinen, mutta nyt jo tunnen oloni paremmaksi kun sain kirjoittaa. Kyllä mie parempaan päin suuntaan nokkani! Ja muutenkin tulevalla viikolla on eräs hyvin tärkeä ja iloinen elämänmuutos, jota olemme Benin kanssa odottaneet kovasti, joten seuraavaa päivitystä tulee varmasti sen jälkeen.
Kiitos kaikille lukemisesta ja ymmärtämisestä♥♥♥